Advertising in IT Park - Manyata Tech Park,Hebbal Kempapura, Bangalore

Q1: What are the guidelines advertisers should follow while making the artwork?

Ans: 1. The resolution of image for printing should be of 250-300 Pixels. 2. The file format can be Ai or CDR.

Q2: What will be the location of the Activation?

Ans: Mostly nearby common Food court area but final location depends upon the approval by the IT Park authorities.

Q3: What will be the location of the Activation?

Ans: Mostly nearby common Food court area but final location depends upon the approval by the IT Park authorities.

Q4: What will be the location of the Activation?

Ans: Mostly nearby common Food court area but final location depends upon the approval by the IT Park authorities.

Q5: Can the Kiosk be kept by the Advertisers after the activity?

Ans: Yes, the advertisers can keep the Kiosk after the activity.

Q6: Can Real Estate Brands Advertise in Manyata Tech Park?

Ans: o Real Estate brands cannot advertise in Manyata Tech Park.

Q7: Can Real Estate Brands Advertise in Manyata Tech Park?

Ans: No Real Estate brands cannot advertise in Manyata Tech Park.

Q8: What is non traditional advertising?

Ans: While there are many definitions the most acceptable one is based on revenue model. Advertising in medium w